Door teruglopende inkomsten zoals subsidies, verkoopacties en contributie hadden vele muziekverenigingen het de laatste jaren al moeilijk. Corona zorgt nu voor een ware culturele kaalslag. De Nationale Muziekloterij wil het tij keren en helpt muziekverenigingen (HaFabra, Koren, bands, kapellen, showkorpsen etc.) aan een duurzaam stukje extra inkomen! Nu tijdens deze crisis, maar ook daarna. Dit herkennen jullie als orkestdirigenten en instructeurs zeker en met jullie hulp kunnen we dit transponeren naar een kans.

Muziekloterij is een vrijwilligers initiatief en ontzorgt muziekverengingen bij de organisatie. De leden van jullie muziekverenigingen brengen vervolgens de Muziekloten aan de man. Van alle loten die een muziekvereniging aan de man brengt, gaat maar liefst 50% van de prijs direct terug naar de vereniging. Met de juiste inzet kan dit al snel tientallen tot wel (meer dan) honderd euro per trekking opleveren en dat elke maand. Hiermee kun je binnen de muziekvereniging mooie extra projecten, concerten, evenementen of anders oppakken.

Help jij als orkestdirigent of instructeur mee? Neem dan samen met ons het (dirigenten)stokje zelf in de hand. Vertel alle verenigingen waarmee jij werkt over deze kans. Al 40 verenigingen doen mee en bewijzen dat het kan.

Samen geven we toekomst muziek! Kijk voor meer informatie op www.muziekloterij.nl of neem contact op via info@muziekloterij.nl.