Het Limburgse koper kwintet Southern Brass is verheugd jullie te kunnen mededelen dat er op zaterdag 25 mei 2019 een koperdag zal plaatsvinden bij ADAMS Muziekcentrale te Ittervoort.

Schrijf je in en doe mee!
In de ochtend en middag vinden workshops plaats onder leiding van de musici van Southern Brass. Een dag vol muzikale activiteiten voor iedere koperblazer op elk niveau: voor jong en oud, van beginner tot student. Er is plek voor trompet, bugel, hoorn, trombone, bastuba en euphonium/bariton. De workshops worden afgesloten met een presentatieconcert van alle deelnemers en een concert door het Southern Brass kwintet.  
https://www.youtube.com/watch?v=9w6P5xC1VmA

Een dag die in het teken zal staan van talentontwikkeling en inspiratie. De leden van dit vermaarde koperkwintet, zelf ook allemaal ooit begonnen bij een muziekvereniging, zijn inmiddels professionals en werkzaam in de Nederlandse symfonie orkesten. Graag willen zij hun kennis met jullie delen. Naast groepslessen, bieden zij ook individuele lessen aan voor de gevorderde muzikant. Deelname geschiedt n.a.v. inschrijving, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Aanmelden en informatie:
Interesse in deelname? Meld je dan aan via www.southernbrass.nl
Kosten voor actieve deelname bedragen €40,- ; voor passieve deelname €20,-   (incl. lunch)

Voor meer informatie raadpleeg de website of neem contact op met Sandor Hendriks + 0031(0)6 55 872 998 of sandorhendriks@home.nl